Άνοιξη στο νηπιαγωγείο: 12 Αντικείμενα και συνήθειες. [Εκτυπώσιμο]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Ονειροβάτες

Άνοιξη στο νηπιαγωγείο: Δωρεάν εκτυπώσιμο υλικό!

Η άνοιξη στο νηπιαγωγείο έφτασε! Μαζί με τους νάνους της, που μπορείτε να βρείτε εδώ, ήρθαν και οι διαδραστικές καρτέλες! Οι καρτέλες που έχουμε φτιάξει και δίνουμε δωρεάν σε εκπαιδευτικούς έχουν δυο χαρακτηριστικά.

Πρώτα, μας μαθαίνουν πράγματα, φρούτα, ζώα και φυτά της άνοιξης. Δεύτερον είναι χωρισμένες σε χρώματα και μπορούν να γίνουν ένα διαδραστικό παιχνίδι όπου ο εκπαιδευτικός δίνει στα παιδιά να ψάξουν την μικρή κάρτα που αντιστοιχεί στην κάρτα που κρατά στα χέρια του.

Ονειροβάτες

Οι κάρτες για την άνοιξη στο νηπιαγωγείο μπορούν χρησιμοποιηθούν και πιο απλά, καρφιτσωμένες σε έναν πίνακα αναφοράς ώστε κάθε μέρα να υπενθυμίζουμε στα παιδιά τι κάνουμε, τι τρώμε και τι μπορούμε να παρατηρήσουμε την άνοιξη.

Σαν ευχαριστώ, θα θέλαμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο σχετικά με την άνοιξη στο νηπιαγωγείο σε όποιον συνάδελφο ή φίλο νομίζετε ότι το έχει ανάγκη! Επίσης, αν νομίζετε πως έχετε μια καλή ιδέα για διαδραστικό παιχνίδι ή καρτέλες σε πίνακα αναφοράς, μπορείτε να μας στείλετε γράφοντας το μήνυμα σας στην φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται εδώ.

Μην ξεχνάτε πως για περισσότερες ιδέες μπορείτε να βλέπετε και στην σελίδας μας στο facebook ή αν μας ακολουθήσετε στο instagram!

Κάτι περίεργο συνέβη!
Τέλεια! Τώρα δείτε το mail σας!

Κατεβάστε το υλικό!

Στέλνουμε το υλικο απ’ ευθείας στο email σας.

Κάντε ένα share! Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε!

Share on facebook
Share on pinterest
Δωρεάν Υλικό κάθε μήνα!
Ιωάννης Γλωσσόπουλος
Ιωάννης Γλωσσόπουλος

Χαίρομαι που είστε εδώ!
Στο blog μας θα βρείτε πρακτικές δραστηριότητες και ιδέες για παιδιά από 2 έως 9 ετών.

Περισσότερα
Ακολουθήστε μας!
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Καλη χρονιά! Με μοναδικη προσφορα! Παραστασεισ και υλικο!