Εκτυπώσιμο υλικό για τη χρήση μάσκας και τήρησης μέτρων ασφαλείας στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Ονειροβάτες

Μετά από παρότρυνση εκπαιδευτικών, πήρα το θάρρος να μεταφράσω στα Ελληνικά κάποιο εκτυπώσιμο υλικό για γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να εφαρμόσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ή του υπουργείου Παιδείας στο σχολείο τους. Παρακαλώ πριν κατεβάσετε το αρχείο, διαβάστε τα παρακάτω προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ονειροβάτες

Να αναφέρουμε ξανά πως το υλικό δημιουργήθηκε από το site Prekinders, ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά blog στην Αμερική, το οποίο δίνει αρκετό δωρεάν υλικό σε εκπαιδευτικούς. Η συνεργασία μας τίμησε ιδιαίτερα καθώς είμαστε το πρώτο blog πανελλαδικά που συνεργάζεται με τόσο μεγάλης εμβέλειας blog του εξωτερικού.

Θεατρικό παιχνίδι σεμινάριο
Ονειροβάτες

Οι Ονειροβάτες δεν έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο άρθρο ούτε τοποθετούνται στις γενικές αποφάσεις επιστημόνων ή υπουργείων σχετικά με τη χρήση μάσκας σε παιδιά.

Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε από εμένα, τον Ιωάννη Γλωσσόπουλο και είναι μια βοήθεια στα μηνύματα εκπαιδευτικών που έλαβα και στις ανοιχτές συζητήσεις σε γκρουπ εκπαιδευτικών που με θέρμη ζητούσαν το συγκεκριμένο υλικό για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη νέα πραγματικότητα.

Σεμινάριο Κουκλοθεατρου

Ονειροβάτες

Το blog μας ήθελε να φανεί αντάξιο των περιστάσεων και να εφοδιάσει δωρεάν υλικό για τις κρίσιμες ημέρες που περνάμε. Αν δεν σας αρέσει το υλικό, αν έχετε αντίθετη γνώμη με αυτό, πολύ απλά προσπεράστε την ανάρτηση.

Διαβάστε Επίσης:

Ονειροβάτες

Κάθε εβδομάδα νέες ιδέες και δωρεάν υλικό στο email σου!

Εγγραφή στο Newsletter!

Θέλεις εκπαιδευτικό υλικό;

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Θέλεις να λαμβάνεις προσφορές και δωρεάν υλικό;

Αφήστε το email σας στην παρακάτω φόρμα