Βασική εκπαίδευση στις παραστατικές τέχνες

Βασική εκπαίδευση στις παραστατικές τέχνες

Όλη η εμπειρία μας σε ένα πακέτο 5 σεμιναρίων που θα δώσει ώθηση στις εκπαιδευτικές σου γνώσεις.

Λίγα λόγια για την βασική εκπαίδευση

Μέσα από τις παραστατικές ή ερμηνευτικές τέχνες, μικροί και μεγάλοι, χρησιμοποιούμε το σώμα μας, τη φωνή μας και άψυχα αντικείμενα ως μέσο έκφρασης και επικοινωνίας.

Εκτός από την μεγάλη συμβολή τους στην κινητική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών, οι παραστατικές τέχνες μας βοηθούν να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, τους άλλους αλλά και τον κόσμο γύρω μας. Μας μαθαίνουν την ενσυναίσθηση, τα όρια και μας αναπτύσσουν ηθική και κριτική σκέψη, κάτι που λείπει από το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα.

Τέλος, ένα παιδί που βλέπει κουκλοθέατρο, παίζει θεατρικά παιχνίδια και ακούει παραμύθια συμμετέχοντας ενεργά, αναπτύσσει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, δεξιότητες που αποτελούν τον πυρήνα ενός ανθρώπου.

Τα 5 βασικά μας σεμινάρια

Παρακολούθησε τα με την άνεση και τον ρυθμό σου, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι και από οποιαδήποτε συσκευή!

Για τα σεμινάρια είπαν...

"Μεγάλη η προσφορά σας στον χώρο της Προσχολικής Αγωγής! Η αφήγηση παραμυθιού ήταν απλά μαγευτική!"
Αναστασία Βαφ.
Διευθύντρια Σχολείου
“Πραγματικά μαγεύτηκα από την ομιλία του Ιωάννη τόσο επεξηγηματικά όλα, τόσο ενδιαφέροντα, τόσο προσεκτικά μελετημένα δεν έχω λόγια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα τα μυστικά και όλες τις συμβουλές."
Θεόπη Θεωδ.
Ειδικός Παιδαγωγός

Περιλαμβάνει:

Σημαντικά:

Περιγραφή

Το πακέτο της βασικής εκπαίδευσης στις παραστατικές τέχνες αποτελείται από τα σεμινάρια:

  • Κουκλοθέατρο Ι: Σύγχρονο Κουκλοθέατρο
  • Κουκλοθέατρο ΙΙ: Φτιάξε το δικό σου σενάριο ή παράσταση
  • Θεατρικό παιχνίδι και αυτοσχέδιο θέατρο
  • Αφήγηση και Δημιουργία παραμυθιού
  • Δημιουργώ μέσα από τις τέχνες

Τα σεμινάρια μας έχουν παρουσιαστεί σε πάνω από 300 άτομα δια ζώσης και 1000 άτομα μέσω Live stream. Μετά την μεγάλη ζήτηση τους από εκπαιδευτικούς και γονείς είναι διαθέσιμα για άμεση προβολή με τη μέθοδο της ασύγχρονης εκπαίδευσης. Στο συγκεκριμένο πακέτο σεμιναρίων θα έχεις την δυνατότητα (αν εσύ θέλεις) να μιλήσεις ατομικά με τον εισηγητή και να σε βοηθήσει ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ιωάννης Γλωσσόπουλος

Εισηγητής

Ο Ιωάννης Γλωσσόπουλος είναι Ψυχολόγος και εμψυχωτής. Κατέχει BSc in Psychology και μεταπτυχιακές επιμορφώσεις πάνω στην ψυχολογία παιδιών προσχολικής ηλικίας στο University of Edinburgh.

Απο το 2010 ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με τους Ονειροβάτες, παρουσιάζοντας πάνω από 5000 δράσεις και παραστάσεις. Από το 2015 και σε συνεργασία με διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, περιφερειακές διευθύνσεις καθώς και Πανεπιστημιακά ιδρύματα, επιμορφώνει εκπαιδευτικούς και φοιτητές πάνω στις παραστατικές τέχνες και την ψυχολογία.

Από το 2017 συνεργάζεται με Δήμους και εκπαιδευτικές μονάδες για επιμορφώσεις προσωπικού αλλά και σχεδιασμό δράσεων που αφορούν παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Συχνές ερωτήσεις

Πριν την εγγραφή και την πληρωμή σου, θα σου ζητηθεί αυτόματα να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στο site μας. 

Αυτό μπορεί να γίνει είτε βάζοντας κάποιον κωδικό ή μέσω facebook ή google. 

Μετά την εγγραφή σου μπορείς να δεις άμεσα το σεμινάριο από τον λογαριασμό σου.

Μετά την εγγραφή σου μπορείς να παρακολουθήσεις το σεμινάριο με το χρόνο σου και τον ρυθμό σου όποτε θέλεις με χρονικό περιθώριο τους 6 μήνες όπου θα έχεις στην διάθεση σου το σεμινάριο.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου λαμβάνεις βεβαίωση βασικής εκπαίδευσης πάνω στις παραστατικές τέχνες από την ομάδα μας.

Εκτός από τις πρακτικές γνώσεις του σεμιναρίου και την ξεχωριστή προσέγγιση που έχουμε στην παιδαγωγική και την ψυχολογία των παιδιών, η ομάδα μας είναι πανελλαδικά αναγνωρίσιμη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα! 

Κάνε εγγραφή τώρα!