Χριστουγεννιάτικο θεατρικό για το νηπιαγωγείο

Γιορτή στο νηπιαγωγείο: Έμμετρο Χριστουγεννιάτικο Θεατρικό [Δωρεάν]

Ήρθε η ώρα για ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο θεατρικό στο νηπιαγωγείο! Τα Χριστούγεννα του Πασχάλη θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Δείτε την περιγραφή, κατεβάστε το θεατρικό και ξεκινήστε τις πρόβες σας!

Χριστουγεννιάτικο θεατρικό

Χριστουγεννιάτικο Θεατρικό: Τα Χριστούγεννα του Πασχάλη!

Tα Χριστούγεννα του Πασχάλη είναι ένα Χριστουγεννιάτικο θεατρικό εμπνευσμένο από την Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς διασκευασμένη για κουκλοθέατρο και θέατρο από τα παιδιά.

Η παρούσα μορφή της γιορτής σχεδιάστηκε μετά από απαίτηση νηπιαγωγών για ένα θεατρικό που θα μπορούν να το πραγματοποιήσουν τα παιδιά χωρίς την παρουσία μας.

Σεμινάριο Κουκλοθεατρου


Αν το Χριστουγεννιάτικο θεατρικό που διαβάσετε δεν σας βολεύει ή το νομίζετε πως είναι δύσκολο μπορείτε να πάρετε κάποια μέρη ή τις μουσικές επιλογές και να τις προσαρμόσετε ανάλογα το δυναμικό του σχολείου σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Η γιορτή διανέμεται ελεύθερα από εμάς σαν συμβολικό δώρο από την ομάδα μας σε όλους τους εκπαιδευτικούς που ψάχνουν καινοτόμους τρόπους για θεατρική αγωγή στα σχολεία.


Τέλος, να σας πούμε πως παρά το άγχος που μπορεί να έχετε για μια γιορτή, μην ξεχνάτε πως έχετε να κάνετε με παιδιά προσχολικής ηλικίας και το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο αν εκμεταλλευτείτε τον αυθορμητισμό των παιδιών!

Οι γονείς θα το εκτιμήσουν όπως και να έχει! Διασκεδάστε και παίξτε μαζί με τα παιδιά, αυτό είναι που μετράει!

Θα βρείτε το αρχείο στην δωρεάν βιβλιοθήκη υλικού

Χριστουγεννιάτικο θεατρικό με τον Πασχάλη

Θα βρείτε το αρχείο στην δωρεάν βιβλιοθήκη υλικούΔιαβάστε Επίσης:

Ονειροβάτες

Κάθε εβδομάδα νέες ιδέες και δωρεάν υλικό στο email σου!

Θέλεις εκπαιδευτικό υλικό;