Επικοινωνία

Ονειροβάτες

Πληροφορίες

Στόχος

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και εξυπηρέτηση στους γονείς και εκπαιδευτικούς που μας εμπιστεύονται. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Πριν στείλεις μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας, δες τις συχνές ερωτήσεις εδώ. Κατά πάσα πιθανότητα η ερώτηση σου έχει απαντηθεί εκεί! Έτσι θα γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο για να διασκεδάσεις με το υλικό μας!

1.Οι ώρες γραφείου είναι Δευτ.-Παρ. 10:00 με 14:00

2.Τα προϊόντα προσφέρονται σε διάφορες μορφές. Διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή του προϊόντος και βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή εφαρμογή για να ανοίξετε ένα αρχείο πριν κάνετε μια αγορά.

3.Ανοίξτε τα αρχεία αμέσως μετά την αγορά και αποθηκεύστε τα απευθείας στον υπολογιστή σας, στο cloud ή σε μια μονάδα flash για να εξασφαλίσετε μελλοντική πρόσβαση.

4.Αν και το αποθαρρύνουμε ανεπιφύλακτα, εάν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τράπεζα, οι αγορές σας θα εγκριθούν μετά την αποστολή του αποδεικτικού σας στο [email protected] και η πρόσβαση σας στο υλικό μπορεί να καθυστερήσει από 3-4 ημέρες.

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.