1.Σχετικά με το www.oneirovates.com και όλα τα subdomain του.

​Όλο το εκπαιδευτικό υλικό που φέρει το λογότυπο της εταιρείας μας καθώς και τα άρθρα που δίνουμε δωρεάν για την τέχνη του κουκλοθέατρου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ομάδας μας. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κάθε ιδέας ή δράσης που φέρει το λογότυπο μας και είναι μοναδική στο διαδίκτυο χωρίς να αναφέρεται πουθενά η παρούσα σελίδα, ολογράφως  www.oneirovates.com . Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όλες οι άλλες ιδέες και κατασκευές που αναφέρουμε στο μπλόγκ μας και είναι προϊόν τρίτων μπορούν να αναφέρουν το όνομα του εκδότη εκτός αν γίνεται αναφορά στο site μας ως πηγή.

**Ο εκπαιδευτικός κουκλοθίασος Ονειροβάτες και το Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που εικονογράφοι, γραφίστες, εκδότες, bloggers ή τρίτες εταιρείες βρουν υλικό σε άλλη πηγή εκτός από το ομώνυμο site μας.**

2.Σχετικά με τις παραστάσεις, το ρεπερτόριο και τις δράσεις μας.

​Όλες οι παραστάσεις και οι δράσεις που βρίσκονται στα φυλλάδια pdf που προσφέρουμε στους πελάτες μας και στον ιστότοπο www.oneirovates.com, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ομάδας μας. ΔΕΝ επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναπαραγωγή παράστασης με κούκλες και η εκμετάλλευση πρωτότυπης ιδέας που βρίσκονται στα άνωθεν με κάθε τρόπο, κάθε μέσο και για κανένα σκοπό. Το παρόν αναφέρεται στις ζωντανές παραστάσεις που παρουσιάζονται σε σχολεία, δήμους, παιδικούς σταθμούς και άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

***Ο Εκπαιδευτικός Κουκλοθίασος Ονειροβάτες δεν πραγματοποιεί παραστάσεις μόνο με ηλεκτρονική επικοινωνία. Πριν από κάθε παράσταση ο υπεύθυνος παραστάσεων θα πρέπει να έχει μιλήσει με τον εκάστοτε υπεύθυνο της εκδήλωσης.***

3.Σχετικά με το παιδαγωγικό – εκπαιδευτικό υλικό του καταστήματος μας.

1.Κάθε αγορά που γίνεται από το κατάστημα μας, το οποίο βρίσκεται στον ιστότοπο μας www.oneirovates.com/shop προστατεύεται από το διεθνές τραπεζικό σύστημα stripe. ​

2.Για τις αγορές που έχει συμφωνηθεί μεταφορά μέσω τραπέζης, ο υπεύθυνος του γραφείου μας θα σας αποστείλει τους Λογαριασμούς της εταιρίας μας το συντομότερο δυνατό με μέγιστο χρονικό διάστημα τις 12 ώρες. Τα χρήματα θα πρέπει να κατατεθούν μέσα σε 48 ώρες ή 2 ημέρες, αλλιώς η παραγγελία παραγράφεται από το σύστημα.

3.Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων.

4.Το ηλεκτρονικό προϊόν που αγοράζετε από το κατάστημα μας, έρχεται απ’ ευθείας στο e-mail που έχετε δώσει. Για τυχόν απώλεια του email που λάβατε, δικαιούστε 1(ένα) ακόμα δωρεάν email με το υλικό που αγοράσατε στο e-mail που δηλώσατε αρχικά με την παραγγελία σας.  

5.Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτόματα αποθηκεύει τα στοιχεία που θα δώσετε (e-mail, όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο). Μετά την παραγγελία σας το προϊόν σας σφραγίζεται από έναν μοναδικό αριθμό που σε περίπτωση παραβίασης των όρων χρήσης η εταιρία μας μπορεί να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα όπως αυτό ορίζεται από τον νόμο 4481/2017 και 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων.

6.Το προϊόν που αγοράζετε από το κατάστημα μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ατομικά αν αγοραστεί από μόνο ένα άτομο και η χρήση του περιορίζεται μόνο στο συγκεκριμένο άτομο. Επίσης αν το προϊόν προορίζεται για κάποιο σχολείο,  η χρήση του περιορίζεται εντός του σχολείου το οποίο έχει δηλωθεί κατά την παραγγελία σας. Αν το προϊόν αγοραστεί από φορέα η χρήση του περιορίζεται μόνο στις δραστηριότητες του φορέα. Αν το προϊόν αγοραστεί από θεραπευτικά κέντρα, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο κέντρο θεραπείας που δηλώθηκε. Αν το προϊόν αγοραστεί από ανεξάρτητο θεραπευτή, το προιον περιορίζεται μόνο στις συνεδρίες και τις δράσεις του συγκεκριμένου θεραπευτή.

7.Σε περίπτωση τυπογραφικού λάθους, παράλειψης ή απώλειας αρχείων, η ομάδα μας εντός 7 εργάσιμων ημερών θα αντικαταστήσει κάθε προβληματικό προϊόν. 

8.Επιτρέπεται η εκτύπωση και η πλαστικοποίηση του υλικού.

9.Η ομάδα μας έχει δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης και των υπηρεσιών χωρίς προειδοποίηση.

Καλη χρονιά! Με μοναδικη προσφορα! Παραστασεισ και υλικο!