Η Ομάδα

Μάθε την ιστορία μας 

Ονειροβάτες

Κάνουμε όνειρα για τη γενιά του αύριο. Τα παιδιά του σήμερα.
Θέλουμε κάθε παιδί να έχει πρόσβαση σε πλούσια ερεθίσματα ώστε να μορφωθεί ολιστικά, για να χτίσει ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και σχέσεις. Σχέσεις και αναμνήσεις που θα το βοηθήσουν να αγαπήσει τον εαυτό του αλλά και τους άλλους, για έναν καλύτερο κόσμο. Τον κόσμο του αύριο.

Ονειροβάτες

H ίδρυση μας

Οι Ονειροβάτες ιδρύθηκαν από τον Ιωάννη Γλωσσόπουλο. Αποτελούν συνέχεια και εξέλιξη του ιστορικού Νεοελληνικού θιάσου “Κουκλοθέατρο Λαμίας”. Με οικογενειακή παράδοση 30 ετών στην προσχολική εκπαίδευση και το κουκλοθέατρο, ξεκινήσαμε τις πρώτες μας παραστάσεις και εργαστήρια φαντασίας τον Αύγουστο του 2011.

Η ιστορία μας με αριθμούς

0 +

ετη εμπειριασ

0 +

σχολικεσ μοναδεσ

0 +

Παραστασεισ

συνεργασίες

Οι παραστάσεις

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην χαρά και την ψυχαγωγία. Από τα απομακρυσμένα χωριά του Προμαχώνα, μέχρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης, παίζουμε κουκλοθέατρο, θέατρο και θεατρικά παιχνίδια. Πιστεύουμε πως κάθε παιδί θα πρέπει να έχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας παραστάσεις.

Παιδικές Παραστάσεις Κουκλοθέατρου
Σεμινάριο Κουκλοθεατρου

H επιμόρφωση

Πιστεύουμε πως οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς χρειάζονται πρακτική επιμόρφωση πάνω στην καθημερινότητα. Η επιμόρφωση για εμάς είναι πυλώνας της σύγχρονης παιδαγωγικής.

Όλοι μπορούν...

Πιστεύουμε στη θετική προσοχή, στην αισθητική καλλιέργεια και την αγάπη για τη μάθηση. Έτσι δημιουργούμε μοναδικό παιδαγωγικό υλικό για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. 

Ονειροβάτες

Το χρονοδιάγραμμα

2011

Η ίδρυση

Οι Ονειροβάτες ξεκινούν το ταξίδι τους με παραστάσεις στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Logo Ονειροβάτες

2012-2013

Τα πρώτα χρόνια

Ξεκινούν οι παραστάσεις εκτός νομού Φθιώτιδας. Γίνονται πειραματισμοί για νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης με διάφορες παραστατικές τέχνες.
Logo Ονειροβάτες

2014-2015

Η εξέλιξη

Οι Ονειροβάτες παίζουν πανελλαδικά! Οι παραστάσεις παρουσιάζονται σε σχολικές μονάδες από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη.
Logo Ονειροβάτες

2016-2017

Η Αλλαγή

Η βάση της ομάδας μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη. Με νέες ιδέες και άτομα οι Ονειροβάτες παρουσιάζουν παραστάσεις και σεμινάρια από την Λευκάδα ως την Αλεξανδρούπολη. Συνεργάζονται με μεγάλα εκπαιδευτήρια, σχολεία, δήμους και εταιρείες για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στους μικρούς θεατές.
Logo Ονειροβάτες

2018-2019

Νέες δράσεις

Οι παραστάσεις και τα σεμινάρια συνεχίζονται με πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες. Παράλληλα δημιουργείται το blog μας όπου φιλοξενεί 35.000 μοναδικούς χρήστες κάθε μήνα δίνοντας ιδέες και λύσεις σε εκπαιδευτικούς και γονείς.
Logo Ονειροβάτες

2020-Σήμερα

Η συνέχεια

Οι Ονειροβάτες έβαλαν τις ιδέες και την εμπειρία τους στο διαδίκτυο! Ξεκίνησαν να δημιουργούν παιδαγωγικό υλικό, online σεμινάρια και παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους. Οι παραστάσεις συνεχίζονται με το ίδιο πάθος και αγάπη στα σχολεία και όπου υπάρχουν παιδιά.

Logo Ονειροβάτες

Γνωρίστε την ομάδα μας

Γενικόσ υπευθυνοσ

Ιωάννης Γλωσσόπουλος

επικοινωνια

Κατερίνα Ζευγουλά

επιστημονικη τεκμηριωση

Βασιλική Αρμυριώτη

ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ

Έλενα Γλωσσοπούλου

ΣΚΗΝΙΚΑ

Βλαχογιάννη Σοφία

ΔΙΚΤΥΟ ιδεων και υποστηριξησ

20+ Εξωτερικοί συνεργάτες

Ρουτινεσ και προγραμμα
Οδηγοσ γονεα και εκτυπωσιμο υλικο!