0 +

ετη εμπειριασ

0 +

σχολικεσ μοναδεσ

0 +

Παραστασεισ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Οι Ονειροβάτες είναι μια δημιουργική ομάδα με πολιτιστική κληρονομιά 30 ετών στο κουκλοθέατρο.

 Η ομάδα μας αποτελείται από ηθοποιούς, ψυχολόγους, νηπιαγωγούς και δασκάλους δημοτικών σχολείων.

Με σύγχρονες προσεγγίσεις πάνω στο θέατρο της κούκλας, στο παιδικό θέατρο και την εκπαίδευση, φέρνουμε στα παιδιά, ένα θέαμα που συνδυάζει την παράδοση και την τέχνη.

 Το όραμα μας συνοψίζεται στο τρίπτυχο: Ψυχαγωγία, Εκπαίδευση, Απασχόληση.

Ονειροβάτες
Πάμε μαζί κι ας μας λιθοβολούν, κι ας μας φωνάζουν ονειροβάτες... χτίζουμε, ονειρευόμαστε και τραγουδάμε. -Οδυσσέας Ελύτης

2011

Οι Ονειροβάτες ξεκινούν το ταξίδι τους με παραστάσεις στην περιοχή της Φθιώτιδας.

032-ink

2012-2013

Ξεκινούν οι παραστάσεις εκτός νομού Φθιώτιδας. Γίνονται πειραματισμοί για νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης με διάφορες παραστατικές τέχνες.
035-robin-hood

2014-2015

Οι Ονειροβάτες παίζουν πανελλαδικά! Οι παραστάσεις παρουσιάζονται σε σχολικές μονάδες από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη.
003-medieval

2016-2017

Η βάση της ομάδας μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη. Με νέες ιδέες και άτομα οι Ονειροβάτες παρουσιάζουν παραστάσεις και σεμινάρια από την Λευκάδα ως την Αλεξανδρούπολη. Συνεργάζονται με μεγάλα εκπαιδευτήρια, σχολεία, δήμους και εταιρείες για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στους μικρούς θεατές.
 
025-don-quixote

2018-2019

Οι παραστάσεις και τα σεμινάρια συνεχίζονται με πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες. Παράλληλα δημιουργείται το blog μας όπου φιλοξενεί 35.000 μοναδικούς χρήστες κάθε μήνα δίνοντας ιδέες και λύσεις σε εκπαιδευτικούς και γονείς.
 
042-viking-helmet

2020-Σήμερα

Οι Ονειροβάτες έβαλαν τις ιδέες και την εμπειρία τους στο διαδίκτυο! Ξεκίνησαν να δημιουργούν παιδαγωγικό υλικό, online σεμινάρια και παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους. Οι παραστάσεις συνεχίζονται με το ίδιο πάθος και αγάπη στα σχολεία και όπου υπάρχουν παιδιά.

031-cinderella-carriage
Ονειροβάτες

Όραμα

Θέλουμε κάθε παιδί να έρθει σε επαφή με το θέατρο της κούκλας και τις παραστατικές τέχνες.
Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου τα παιδιά θα είναι ολιστικά μορφωμένα, από οικογένειες και εκπαιδευτικούς που επιδιώκουν να καλλιεργούν ενεργά τη συναισθηματική, κοινωνική, σωματική, γνωστική και πνευματική ανάπτυξη κάθε παιδιού.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;

Δείτε τις παραστάσεις μας!

Χριστουγεννιατικεσ δραστηριοτητεσ!