Σχετικά με εμάς

Ονειροβάτες

ενα ονομα μια ιστορια

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ποιοτικό εκπαιδευτικό υλικό που ενισχύει τη συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών ηλικίας 3 έως 10 ετών. Μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένα PDF, προσφέρουμε δραστηριότητες και εργαλεία που βοηθούν τα παιδιά να αναγνωρίσουν, να κατανοήσουν και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους. Υποστηρίζουμε γονείς και εκπαιδευτικούς στο σημαντικό τους έργο, προσφέροντας γνώση και πρακτικές λύσεις που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή ζωή των παιδιών.

Ονειροβάτες

ο στόχος μας

να προσφερουμε μοναδικο υλικο

Η ανάγκη για ποιοτικό υλικό συναισθηματικής αγωγής στην Ελληνική εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση είναι μια ανάγκη που αφουγκράστηκε η ομάδα μας μετά από 15 χρόνια περιοδείας σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα.  

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου κάθε παιδί έχει τα εργαλεία και τις δεξιότητες για να αναπτύξει τη συναισθηματική του νοημοσύνη. 

Πιστεύουμε ότι η κατανόηση και η διαχείριση των συναισθημάτων είναι θεμέλιο για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών και την ευτυχία τους. Μέσα από τα εκπαιδευτικά μας υλικά, θέλουμε να βοηθήσουμε γονείς και εκπαιδευτικούς να καλλιεργήσουν ένα περιβάλλον αγάπης, κατανόησης και σεβασμού.

H ιστορία μας

τι κανουμε και πως ξεκινησαμε

Οι Ονειροβάτες ξεκίνησαν το ταξίδι τους με ένα όραμα: να εμπνεύσουν και να εκπαιδεύσουν τα παιδιά μέσα από την τέχνη του κουκλοθέατρου. Από τις πρώτες παραστάσεις μας, συνδυάσαμε την αγάπη για το θέατρο με την εκπαιδευτική αξία, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους μικρούς μας φίλους. Από το 2017, επικεντρωθήκαμε στη δημιουργία πρωτότυπων εκπαιδευτικών έργων και υλικών που προάγουν την κοινωνική και συναισθηματική αγωγή. Σήμερα, είμαστε ο πρώτος θίασος συναισθηματικής αγωγής στην Ελλάδα και συνεχίζουμε να προσφέρουμε εκπαιδευτικό υλικό που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Ο ιδρυτής

ιωαννησ γλωσσοπουλοσ

Ο Ιωάννης Γλωσσόπουλος ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο της προσχολικής αγωγής το 2007, συμμετέχοντας σε παραστάσεις και σεμινάρια με το ιστορικό “Κουκλοθέατρο Λαμίας”. Το 2011, μετά από 2000+ επισκέψεις σε σχολικές μονάδες, ίδρυσε τους “Ονειροβάτες” και ξεκίνησε τις σπουδές του στην ψυχολογία. Έχει αποκτήσει BSc στην Ψυχολογία από το The Open University και MSc στην Παιδοψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire. Με πάνω από 5000 παραστάσεις και εκτενή εμπειρία στην προσχολική αγωγή, στοχεύει να βελτιώσει τη συναισθηματική αγωγή στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας. Είναι ιδρυτής και συντονιστής του Kidnest.

αν θελεισ μοναδικο υλικο συναισθηματικησ αγωγησ

μπεσ στο καταστημα μασ