Η Ομάδα

Εκπαίδευση με όραμα
Παιδιά με όνειρα

Ονειροβάτες

Κάνουμε όνειρα για τη γενιά του αύριο.
Τα παιδιά του σήμερα.

Πιστεύουμε σε έναν κόσμο γεμάτο γνώση, περιπέτεια και δημιουργικότητα. Έναν κόσμο όπου η αγάπη για τη μάθηση θα αποτελεί καθημερινή συνήθεια.  Θέλουμε να εξασφαλίσουμε για κάθε παιδί την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή, ώστε να μεγαλώσει και να γίνει ένα δημιουργικο άτομο που θα συμβάλλει θετικά στην κοινωνία.

Ονειροβάτες

H ίδρυση μας

Οι Ονειροβάτες ιδρύθηκαν από τον Ιωάννη Γλωσσόπουλο. Αποτελούν συνέχεια και εξέλιξη του ιστορικού Νεοελληνικού θιάσου “Κουκλοθέατρο Λαμίας”. Με οικογενειακή παράδοση 30 ετών στην προσχολική εκπαίδευση και το κουκλοθέατρο, ξεκινήσαμε τις πρώτες μας παραστάσεις και εργαστήρια φαντασίας τον Αύγουστο του 2011.

Η ιστορία μας με αριθμούς

0 +

ετη εμπειριασ

0 +

σχολικεσ μοναδεσ

0 +

Παραστασεισ

συνεργασίες

Οι παραστάσεις

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην χαρά και την ψυχαγωγία. Από τα απομακρυσμένα χωριά του Προμαχώνα, μέχρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης, παίζουμε κουκλοθέατρο, θέατρο και θεατρικά παιχνίδια. Πιστεύουμε πως κάθε παιδί θα πρέπει να έχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας παραστάσεις και ερεθίσματα.

Παιδικές Παραστάσεις Κουκλοθέατρου
Σεμινάριο Κουκλοθεατρου

H επιμόρφωση

Για να έχουμε μια ολιστικά μορφωμένη γενιά αύριο, οι ενήλικες του σήμερα θα πρέπει να επιμορφώνονται συνεχώς με βάση την εμπειρία αλλά και τα ερευνητικά δεδομένα. Η επιμόρφωση για εμάς είναι ο πυλώνας της σύγχρονης διαπαιδαγώγησης.

Οι γνώσεις

Κάθε παιδί θα πρέπει να έχει στη διάθεση του υψηλής ποιότητας υλικό αλλά και πλούσια ερεθίσματα για να αναπτυχθεί ολιστικά. Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και την ακαδημαική τεκμηρίωση δημιουργούμε υλικό προσχολικής εκπαίδευσης για παιδιά από 1 έως 7 ετών.

Ονειροβάτες

Το χρονοδιάγραμμα

Γνωρίστε την ομάδα μας

Γενικόσ υπευθυνοσ

Ιωάννης Γλωσσόπουλος

επικοινωνια

Κατερίνα Ζευγουλά

επιστημονικη τεκμηριωση

Βασιλική Αρμυριώτη

ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ

Έλενα Γλωσσοπούλου

ΣΚΗΝΙΚΑ

Βλαχογιάννη Σοφία

ΔΙΚΤΥΟ ιδεων και υποστηριξησ

20+ Εξωτερικοί συνεργάτες