Η Ομάδα

Εκπαίδευση με όραμα
Παιδιά με όνειρα

Ονειροβάτες

Κάνουμε όνειρα για τη γενιά του αύριο.
Τα παιδιά του σήμερα.

Πιστεύουμε σε έναν κόσμο γεμάτο γνώση, περιπέτεια και δημιουργικότητα. Έναν κόσμο όπου η αγάπη για τη μάθηση θα αποτελεί καθημερινή συνήθεια.  Θέλουμε να εξασφαλίσουμε για κάθε παιδί την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή, ώστε να μεγαλώσει και να γίνει ένα δημιουργικο άτομο που θα συμβάλλει θετικά στην κοινωνία.

Ονειροβάτες

H ίδρυση μας

Οι Ονειροβάτες ιδρύθηκαν από τον Ιωάννη Γλωσσόπουλο. Αποτελούν συνέχεια και εξέλιξη του ιστορικού Νεοελληνικού θιάσου “Κουκλοθέατρο Λαμίας”. Με οικογενειακή παράδοση 30 ετών στην προσχολική εκπαίδευση και το κουκλοθέατρο, ξεκινήσαμε τις πρώτες μας παραστάσεις και εργαστήρια φαντασίας τον Αύγουστο του 2011.

Η ιστορία μας με αριθμούς

0 +

ετη εμπειριασ

0 +

σχολικεσ μοναδεσ

0 +

Παραστασεισ

συνεργασίες

Οι παραστάσεις

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην χαρά και την ψυχαγωγία. Από τα απομακρυσμένα χωριά του Προμαχώνα, μέχρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης, παίζουμε κουκλοθέατρο, θέατρο και θεατρικά παιχνίδια. Πιστεύουμε πως κάθε παιδί θα πρέπει να έχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας παραστάσεις και ερεθίσματα.

Παιδικές Παραστάσεις Κουκλοθέατρου
Σεμινάριο Κουκλοθεατρου

H επιμόρφωση

Για να έχουμε μια ολιστικά μορφωμένη γενιά αύριο, οι ενήλικες του σήμερα θα πρέπει να επιμορφώνονται συνεχώς με βάση την εμπειρία αλλά και τα ερευνητικά δεδομένα. Η επιμόρφωση για εμάς είναι ο πυλώνας της σύγχρονης διαπαιδαγώγησης.

Οι γνώσεις

Κάθε παιδί θα πρέπει να έχει στη διάθεση του υψηλής ποιότητας υλικό αλλά και πλούσια ερεθίσματα για να αναπτυχθεί ολιστικά. Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και την ακαδημαική τεκμηρίωση δημιουργούμε υλικό προσχολικής εκπαίδευσης για παιδιά από 1 έως 7 ετών.

Ονειροβάτες

Το χρονοδιάγραμμα

2011

Η ίδρυση

Οι Ονειροβάτες ξεκινούν το ταξίδι τους με παραστάσεις στην περιοχή της Φθιώτιδας.

logo oνειροβάτες

2012-2013

Τα πρώτα χρόνια

Ξεκινούν οι παραστάσεις εκτός νομού Φθιώτιδας. Γίνονται πειραματισμοί για νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης με διάφορες παραστατικές τέχνες.
logo oνειροβάτες

2014-2015

Η εξέλιξη

Οι Ονειροβάτες παίζουν πανελλαδικά! Οι παραστάσεις παρουσιάζονται σε σχολικές μονάδες από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη.
logo oνειροβάτες

2016-2017

Η Αλλαγή

Η βάση της ομάδας μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη. Με νέες ιδέες και άτομα οι Ονειροβάτες παρουσιάζουν παραστάσεις και σεμινάρια από την Λευκάδα ως την Αλεξανδρούπολη. Συνεργάζονται με μεγάλα εκπαιδευτήρια, σχολεία, δήμους και εταιρείες για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στους μικρούς θεατές.
 
logo oνειροβάτες

2018-2019

Νέες δράσεις

Οι παραστάσεις και τα σεμινάρια συνεχίζονται με πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες. Παράλληλα δημιουργείται το blog μας όπου φιλοξενεί 35.000 μοναδικούς χρήστες κάθε μήνα δίνοντας ιδέες και λύσεις σε εκπαιδευτικούς και γονείς.
 
logo oνειροβάτες

2020-Σήμερα

Η συνέχεια

Οι Ονειροβάτες έβαλαν τις ιδέες και την εμπειρία τους στο διαδίκτυο! Ξεκίνησαν να δημιουργούν παιδαγωγικό υλικό, online σεμινάρια και παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους. Οι παραστάσεις συνεχίζονται με το ίδιο πάθος και αγάπη στα σχολεία και όπου υπάρχουν παιδιά.

logo oνειροβάτες

Γνωρίστε την ομάδα μας

Γενικόσ υπευθυνοσ

Ιωάννης Γλωσσόπουλος

επικοινωνια

Κατερίνα Ζευγουλά

επιστημονικη τεκμηριωση

Βασιλική Αρμυριώτη

ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ

Έλενα Γλωσσοπούλου

ΣΚΗΝΙΚΑ

Βλαχογιάννη Σοφία

ΔΙΚΤΥΟ ιδεων και υποστηριξησ

20+ Εξωτερικοί συνεργάτες

Θέλεις να λαμβάνεις προσφορές και δωρεάν υλικό;

Αφήστε το email σας στην παρακάτω φόρμα