Νέα Υπηρεσία

Ονειροβάτες

Online Παραστασεισ

Μπορείτε να δείτε κάποιες από τις παραστάσεις μας όπου και αν βρίσκεστε.

Οι οnline παραστάσεις έχουν διαφορετική θεματική κάθε μήνα και αποτελούν σημαντικό εργαλείο στα χέρια εκπαιδευτικών και γονέων. Μετά από έρευνα και σχεδιασμό, 500 σχολεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο είδαν τις online παραστάσεις μας δίνοντας ανατροφοδότηση για να συνεχίσουμε και να δημιουργούμε.

Επιλογή Παράστασης

Αφού εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τις online παραστάσεις το γραφείο μας σας ενημερώνει για όλα και σας στέλνει το ρεπερτόριο.

Είσοδος στην πλατφόρμα

Αφού διαλέξετε μια ή περισσότερες παραστάσεις μπαίνετε στην σελίδα μας και με μοναδικούς κωδικούς βλέπετε τις παραστάσεις μας.

Απολαύστε την παράσταση

Μπορείτε να δείτε τις παραστάσεις με τα παιδιά όσες φορές θέλετε για ένα μήνα! Είναι σίγουρο πως τα παιδιά θα ενθουσιαστούν...

Ονειροβάτες

Σας ευχαριστουμε για την ωραια "παράσταση". Τα παιδιά μας σας παρακολούθησαν άλλη μια φορά με ανοιχτό το στόμα.

Όλγα

Νηπιαγωγείο στην Καβάλα

Συχνές Ερωτήσεις

Τι ακριβώς είναι οι Online Παραστάσεις;

Οι online παραστάσεις είναι παραστάσεις προσαρμοσμένες για να τις παρακολούθησετε με τα παιδιά ηλεκτρονικά και χωρίς την φυσική μας παρουσία στον χώρο σας. Έχουν σχεδιαστεί για παιδιά από 3 έως 8 ετών και αποτελούν ιδανική λύση για γονείς και εκπαιδευτικούς που αναζητούν μια διαφορετική λύση για να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά.

Τι χρειάζομαι για να παρακολουθήσω μια τέτοια παράσταση;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις online παραστάσεις μας από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σας. Πολλοί εκπαιδευτικοί συνδέουν προτζέκτορα για μέγιστη απόλαυση της παράστασης. 

Τι διαφορά έχει από μια Live Παράσταση;

Οι οnline παραστάσεις δεν έχουν την ίδια αίγλη σε σχέση με τις ζωντανές παραστάσεις αλλά έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Μπορείτε να δείτε μια παράσταση όποια στιγμή θέλετε και να την χρησιμοποιήσετε σαν εκπαιδευτικό εργαλείο μάθησης μιας συγκεκριμένης θεματικής ενότητας. Η διάρκεια της είναι 25 με 27 λεπτά και μπορεί να κρατήσει καθηλωμένα παιδιά νηπιαγωγείου, Α΄ και Β΄δημοτικού.

Πως μπορώ να δω μια τέτοια παράσταση;

Μπορείτε να μας ζητήσετε ένα δείγμα από μια online παράσταση ώστε να την δείτε μαζί με τα παιδιά σας μέσω youtube. 

Στη συνέχεια και αφού θελήσετε περισσότερες παραστάσεις μιλώντας με το γραφείο μας θα πάρετε μοναδικούς κωδικούς για την πλατφόρμα μας για να δείτε την παράσταση ή τις παραστάσεις που επιλέξατε. 

Για να μας στείλετε μήνυμα γρήγορα πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος.

Τα παιδιά μας το χάρηκαν πολύ,  απαντούσαν στις ερωτήσεις σας και γέλασαν με τα αστεία σας!

Νηπιαγωγός

Καστοριά
Ονειροβάτες

Ζητήστε να δείτε τον αναλυτικό κατάλογο!

Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους μαθητές μας και συμμετοχή. Πολύ ωραίο κείμενο με μήνυμα ,υπέροχες κούκλες,ωραίο παίξιμο...

Ελένη

Προϊσταμένη νηπιαγωγείου
Ονειροβάτες

θελετε περισσοτερες πληροφοριεσ;

Θέλεις να λαμβάνεις προσφορές και δωρεάν υλικό;

Αφήστε το email σας στην παρακάτω φόρμα