Παραστάσειςγια κάθε περίσταση

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος παιδικής εκδήλωσης. Από μεγάλες παραστάσεις σε δήμους και συλλόγους, μέχρι πάρτυ στη Θεσσαλονίκη! 
Η ομάδα μας πάει παντού, όπου υπάρχουν παιδιά! Διαθέτουμε πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό που μπορεί να καλύψει εκδήλωση από 10 μέχρι 500 άτομα. Δείτε παρακάτω ποια ξεχωριστή εκδήλωση ταιριάζει με την δική σας.

Παραστάσεις Κουκλοθέατρου

Καλέστε μας για να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εκδήλωση

2315 536 535 ή

Πασχάλης Ονειροβάτες

παραστασεισ σε δημουσ και συλλογουσ

Οι περιπέτειες του Πασχάλη!

Η εμπειρία μας και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να οργανώνουμε παραστάσεις σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κάθε εκδήλωσης.

Ονειροβάτες

Μοναδικά Παιδικά Πάρτυ

Απασχόληση, Πάρτυ, Θεματικά σόου.

Με μεγάλη γκάμα από παιχνίδια εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, θεατρικά δρώμενα, κουκλοθέατρο και μαγικά τρικ, το σίγουρο είναι πως το πάρτυ θα μείνει αξέχαστο στους μικρούς μας φίλους. Οι δραστηριότητες επιλέγονται σύμφωνα με την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών σε συνεννόηση με τους γονείς ή τους υπεύθυνους των χώρων όπου θα πραγματοποιηθεί ή απασχόληση.

Παιδικά Πάρτυ θεσσαλονίκη

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί τους Ονειροβάτες;

Οι Ονειροβάτες αποτελούν μια εγγυημένη πρόταση για κάθε είδους εκδήλωση ή παράσταση που απευθύνεται παιδιά από 3 έως 9 ετών. 

Η συνεργασίες μας με Δήμους, συλλόγους, εταιρείες και άλλους φορείς σε όλη την Ελλάδα, μας έχει δώσει την εμπειρία να προσαρμοζόμαστε σε κάθε εκδήλωση και να σχεδιάζουμε τις δράσεις μας μοναδικά για κάθε ανάγκη.

Από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη, έχουμε παρουσιάσει τις παραστάσεις μας σε πάνω από 20 Δήμους σε όλη τη χώρα και έχουμε συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως το Mediterranean Cosmos και η Pizza Fan πραγματοποιώντας ποικίλες δράσεις.

Τι περιλαμβάνουν οι παραστάσεις σας;

Οι εξωτερικές μας παραστάσεις έχουν σαν κύριο ήρωα τους τον Πασχάλη. Τον ήρωα που χάθηκε στο χρόνο!

Ο Πασχάλης με τις κωμωδίες του κάνει μικρούς και μεγάλους να γελούν αλλά πάντα στο τέλος, δίνει σε όλους κάτι να σκεφτούν!

Οι παραστάσεις μας περιλαμβάνουν θέατρο, κουκλοθέατρο, ζωντανή μουσική (ukulele, κρουστά) και αφήγηση. Ο συνδυασμός των παραστατικών τεχνών μαζί με την συμμετοχή των παιδιών κάνει κάθε παράσταση μοναδική και μαγευτική.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις παραστάσεις του Πασχάλη εδώ.

*Πριν και μετά τις παραστάσεις, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να έρθουν και να μιλήσουν με τους ηθοποιούς και τις κούκλες ώστε να έρθουν πιο κοντά με την τέχνη του κουκλοθεάτρου.*

Χρειάζεστε κάτι από εμάς για την εκδήλωση;

Ο θίασος μας διαθέτει πλήρη αυτόνομο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μπορεί να καλύψει εκδηλώσεις από 10 εως 500 άτομα. 

Το μόνο που χρειαζόμαστε από τον κάθε χώρο ή διοργανωτή είναι μια απλή παροχή ρεύματος. 

*Σε περιπτώσεις που στον χώρο της εκδήλωσης υπάρχει εταιρεία ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης, ειδικός συνεργάτης μας θα μιλήσει με τον υπεύθυνο της κάλυψης* 

Μπορείτε να αναλάβετε και παιδικά πάρτυ;

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος παιδικής εκδήλωσης όπως και παιδικά πάρτυ!

Αν έχετε βαρεθεί τα κλασσικά πάρτυ και θέλετε κάτι διαφορετικό μπορούμε να συζητήσουμε μαζί τις λύσεις που θα κάνουν το πάρτυ του παιδιού σας ξεχωριστό!

Με κούκλες, ηθοποιούς, ομαδικά και ατομικά παιχνίδια, διαγωνισμούς, μουσικοκινητικές δραστηριότητες και απλά μαγικά τρίκ το μόνο σίγουρο είναι πως τα παιδιά θα θυμούνται το πάρτυ τους για πολύ καιρό!

Θέλουμε να αφήσουμε τους καλεσμένους και εσάς με μοναδικές αναμνήσεις γι΄αυτό κάθε πάρτυ σχεδιάζεται μοναδικά για εσάς.

Αρκεί να ξέρουμε τον αριθμό και την ηλικία των παιδιών όπως και τον χώρο που θα γίνει η εκδήλωση θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι δημιουργικό για όλα τα παιδιά!

Πως μπορώ να σας κλείσω για μια εκδήλωση ή πάρτυ;

Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας τηλεφωνικά στο 2315 536 535, μέσω email στο [email protected] ή μέσω της φόρμας που βρίσκεται εδώ.

Κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

*Αν μένετε εκτός Θεσσαλονίκης και ενδιαφέρεστε για παιδικό πάρτυ, παρακαλώ καλέστε άμεσα στο γραφείο μας για να ελέγξουμε τις διαθέσιμες ημερομηνίες*

Χριστουγεννιατικεσ δραστηριοτητεσ!